Asics Heren Gellyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart

B00L8GSSPY
Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart
 • schoenen
 • synthetisch
 • geïmporteerd
 • rubberen zool
 • schacht meet ongeveer low-top van arch
 • retro-stijl sneaker in gemengde materialen met royaal gewatteerde kraag en tong en afneembaar voetbed
Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart Asics Heren Gel-lyte Iii Retro Sneaker Blauw / Zwart
Toggle menu
Vans Sk8 Hi Reissue paint Splatter Sneakers Multi / True White Maat 35 Heren / 5 Dames
Jordan Melo M10 Heren Stijl 649352040 Grootte 85

El Naturalista Womens Angkor N996 Laars Bruin
[email protected]

Een toekomstgerichte ondersteuning op maat van de apotheker!
31 mei 2018

Huidkanker is de meest voorkomende én snelst stijgende vorm van kanker in ons land. Jaarlijks komen er 37.000 huidkankerpatiënten bij. Ter vergelijking, er worden elk jaar circa 67.000 andere invasieve tumoren (kankers die zich uitgezaaid hebben) gediagnosticeerd in België. Het grootste deel van de huidkankers wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht. Op www.euromelanoma.org vind je alle informatie over hoe huidkanker voorkomen en vroegtijdig herkennen.

Met de stijgende temperaturen en de zomer in het zicht, is het opnieuw belangrijk om je patiënten te sensibiliseren zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het ook belangrijk om je patiënten aan te sporen hun huid na te kijken op verdachte plekjes en naar de specialist te gaan om verdachte plekjes te laten nakijken.

Tijdens de preventieweek van Euromelanoma, het netwerk van Europese dermatologen, laten zo’n 1500 Belgen hun huid gratis onderzoeken bij de dermatoloog. Deze preventieweek is toe aan haar 20ste editie en loopt dit jaar van 14 tot 18 mei. In samenwerking met VAN en APB, zorgt Euromelanoma ervoor dat patiënten vanaf dinsdag 22 mei in de apotheek terecht kunnen voor een speciale ‘Skin Memories’-sticker, die je via Facebook eraan herinnert om je huid na te kijken op afwijkende moedervlekjes. Je kan deze stickers bestellen via de groothandel met onderstaande CNK-codes.

Over Euromelanoma - www.euromelanoma.org

Euromelanoma is een netwerk van vrijwillige Europese dermatologen in 33 landen. Samen werken ze aan meer bewustzijn rond huidkanker. Door het grote publiek te informeren en te sensibiliseren, maar ook door hun wetenschappelijke kennis met dermatologen wereldwijd te delen en nationale en Europese beleidsmakers te ondersteunen en te adviseren. Al meer dan een miljoen mensen bezocht de website www.euromelanoma.org en al 450.000 mensen lieten zich gratis nakijken op huidkanker tijdens de jaarlijkse preventiedagen. Euromelanoma werd opgericht in 1999 op initiatief van zes Belgische dermatologen (T. Maselis, M. van Daele, C. Pirard, V. del Marmol, B. Richert en K. de Boulle).

Maak je lid

Ook interessant

Niet voor niets de grootste van Nederland

Bel vandaag nog 0183 668 444 | Fsj Vrouwen Prachtige Platform Sandalen Met Enkelbandje Buckled Dikke Hakken Pumps Maten 415 Us Zwart
| Uw bus wordt thuisbezorgd | Billabong Vrouwen Vastgebonden Platte Sandaal Rivier
Klantreviews
Aannemer
Cateraar
Schilder
Koerier
Marktkoopman
Complete aanbod
Hovenier
Aannemer
Schilder
Hovenier
Marktkoopman
...of bekijk hier ons complete aanbod
Cateraar
Koerier
Hé ondernemer! Bent u een...
Groengas
DualFuel
Waterstof
Stroom
Kies uw aandrijflijn:
Kies uw aandrijflijn:
Adidas Ultraboost X Parley Cblue / Cblue
Stroom
Inc Internationale Concepten Kenjay 3 Vrouwen Ons 6 Gouden Hakken
Waterstof

De Honderden Johnson Mid zwart

Wij hebben een ruime voorraad bedrijfswagens op onze vestiging in Vuren. Bovendien worden er dagelijks gemiddeld 30 nieuwe bestelbussen aan de voorraad toegevoegd. Daarmee is de kans klein dat u niet de perfecte bestelbus kunt vinden die u zoekt. De totale actuele voorraad bestelauto's is te vinden op onze internetsite, inclusief foto´s, volledige specificaties en technische rapporten.

Kleyn Vans B.V. is een leverancier van gebruikte bedrijfswagens, bestelbussen, bestelauto's en vans. Meer dan negentig jaar ervaring heeft ons geleerd wat het betekent om een solide handelsrelatie op te bouwen. Bovendien weet u, dankzij ons concept van “gekende kwaliteit”, altijd precies wat u koopt. Van elk voertuig wordt bij ons een inspectierapport opgemaakt. Daarin staan gegevens die van belang zijn voor de koper. Zo weet u precies wat u koopt. U kunt bij ons bestelauto's kopen die met inzittenden en lading niet meer wegen dan totaal 3500 kilo.

Wie een gebruikt voertuig koopt, moet kunnen vertrouwen op de goede intenties van de verkopende partij. Wij bouwen al meer dan negentig jaar aan de relatie met onze klanten. Het succes hiervan wordt aangetoond door het hoge percentage vaste klanten.

 • Volg ons via

Klantenservice

Informatie

Contact

 • T: 010 8182780
 • E: [email protected]
 • Van der Takstraat 8 - kantoornummer 13
 • 3071LL Rotterdam
 • Ingeschreven bij KVK Rotterdam
 • onder nummer 24364734
 • Geregistreerd bij Waarborg Holland
 • Gouda onder nummer 28344
 • BTW nummer NL1809.65.049.B01
 • Volg ons via
© 2016 Kettingenenarmbanden.com